EEN GEZONDE HUID VOOR IEDEREEN

Jouw huid is uniek! Flow Skincare is er daarom voor ieder huidtype, jong, oud, man, vrouw en ook voor huidaandoeningen zoals acne, rosacea, eczeem en huidveroudering.

Wij werken volgens een uniek behandel concept. Voorafgaand jouw behandeling kiezen is bij ons niet nodig. Jij kiest een behandeltype én jouw gewenste behandeltijd. Vervolgens bepalen we samen hoe we deze tijd het meest optimaal kunnen invullen.

Iedere behandeling is uniek en afgestemd op jouw (huid)wensen. Geen standaard behandeling, maar passend bij wat jouw huid op dat moment van ons nodig heeft. Omdat wij resultaatgericht willen werken zullen wij iedere behandeling opnieuw een korte intake afnemen.

Ontspanning, beleving en persoonlijk contact staan centraal tijdens deze behandelingen. Ook het toevoegen van losse onderdelen zoals het epileren van de wenkbrauwen, harsen van bovenlip/kin óf extra lange massage is mogelijk. Jouw wensen zijn doorslaggevend, mits de gekozen behandeltijd dit toelaat.

De behandeling sluiten we af met een kop thee, wat lekkers en een persoonlijk productadvies voor thuisgebruik. Wij kijken uit naar jouw komst!

 

Afspraak maken

Waarmee kunnen we jou helpen

Intake & huidscan

Kom jij voor het eerst bij Flow skincare? Wij maken graag persoonlijk kennis met jou en jouw huid! Boek direct deze GRATIS intake en ontdek onze wereld van huidverbetering.

Huidverzorging & ontspanning

Ben jij tevreden met jouw huid en wil je deze graag in goede conditie houden? In onze behandelingen komen huidgezondheid en ontspanning samen. Gun jezelf een moment van rust.

Huidverbetering & -verjonging

Ervaar jij onzuiverheden, roodheid, allergieën en/of huidveroudering? Dan is dit hét moment dit huidprobleem aan te pakken en wij gaan jou daar bij helpen.