ACNE / ONZUIVERE HUID

HEB JIJ LAST VAN


  • Ontstekingen en roodheid in jouw gezicht, décollete of op je rug?
  • Mee-eters, puisten en/of actieve ontstekingen?
  • Gevoelige, pijnlijke en zichtbaar rode huid?

" Wij kunnen en willen jou helpen! "


 

Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit te maken met acne. Bij de één zijn dit enkele puistjes, bij de ander een complex huidprobleem.Ernstige acne is vervelend, pijnlijk en zonder hulp van specialisten vaak lastig te behandelen. Met als gevolg huidontstekingen, littekens en minder zelfvertrouwen. Ook kan acne na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen.


HOE ONTSTAAT ACNE?

 

Acne zijn (hardnekkige) ontstekingen van de huid rondom een talgklier. De talgklier wordt, o.a. onder invloed van hormonen, groter en produceert meer huidsmeer of talg. Als er teveel talg wordt uitgescheiden, hoopt de talg zich op en verstopt de uitgang van deze talgklier. Daardoor neemt de groei van bacteriën in deze talgklier toe, raakt deze overvol én gaat ontsteken. Niet alleen hormonen zijn verantwoordelijk voor acne, ook cosmetica, voeding, allergieën, zonlicht, wrijving of medicatie kunnen dit veroorzaken.

 

Acne is in het algemeen makkelijk te herkennen en wordt vaak beoordeeld op het aantal pukkels en puistjes. Een milde vorm van acne kan prima door de schoonheidsspecialiste behandeld worden, maar een ernstige vorm met bijvoorbeeld littekenvorming vraagt om kennis van een dermatoloog.

DE BEHANDELING VAN ACNE


Met de juiste behandelingen én producten voor thuisgebruik, kunnen we de talgproductie remmen en de conditie van je huid aanzienlijk verbeteren. Echter is acne niet van de ene op de andere dag verdwenen en vraagt veel doorzettingsvermogen. Een samenwerkingtussen mij als acne specialist en jou als klant is daarom essentieel deze behandeling te laten slagen.


 

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN ..

1

2

3

REINIGENDE BEHANDELINGEN

Er bestaat helaas geen standaard behandeling voor acne. Iedere huid is uniek en vraagt om een passende oplossing. De ernst van de acne, de klachten, maar ook leeftijd en lifestyle bepalen welke behandelmethode(s) het meest effectief zijn voor jouw huid.

Ik, als acne specialist, zal jouw huid intensief reinigen én het herstel van de natuurlijke beschermlaag van de huid stimuleren. Hierdoor vermindert de aanmaak van talg, ontstaan er minder ontstekingen en kalmeert de roodheid.

ADVISEREN OVER PRODUCTEN EN INGREDIËNTEN

Welke producten zijn geschikt voor de behandeling van acne en vooral welk type product past bij jouw huidconditie. In mijn praktijk krijg ik dagelijks deze vraag. Jij als klant staat voor het schap in de winkel en hebt geen idee welk product met welke ingrediënten je moet kiezen. Ook hier kan ik, als acne specialist, jou mee helpen!

Het is super belangrijk om niet alleen uitdrogende producten te gebruiken, maar jouw huid ook extra aandacht en voedingsstoffen te geven. De combinatie van deze twee aspecten is de sleutel tot succes.


INFORMEREN OVER HOE DE PRODUCTEN TE GEBRUIKEN

Als we samen de juiste behandeling(en) en producten hebben uitgezocht gaan we van start. Maar hoe gebruik je deze producten en wanneer? Ook daarover ontvang je een persoonlijk advies.


“Samen gaan we voor de beste versie van jouw huid!”

Huidspecialist Kim Snapper

WIL JIJ ...


  • een persoonlijk behandelplan op maat, om voor altijd af te rekenen met jouw onzuivere huid
  • starten met huidverbeteringsproducten die 100% bij jouw onzuivere huid passen
  • begeleid worden naar een stralende versie van jezelf en vol zelfvertrouwen verder leven

ONS ACNE AANBOD

IK SKIN & ACNE 50

Complete behandeling voor de vette, onzuivere huid.

IK SKIN & ACNE 35

Korte reinigende behandeling voor de vette, onzuivere huid.

PEELINGS / MICRONEEDLING

In te zetten na actieve acne. Bij o.a. roodheid en littekens.

Wist je dat .. acne behandelingen in veel gevallen door de aanvullende zorgverzekering vergoed worden? Neem contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

" Remember this ..

Healthy skin is not an overnight process. "

unsplash