EEN GEZONDE HUID GEEFT JOU
ZELF­VERTROUWEN.

Een mooie huid laat jou stralen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Jij bent uniek, zo ook jouw huid.
Het creëren van een fijne plek, waar jij en jouw huid écht gezien worden. Dat is waar mijn droom begon!

Wij nemen jou mee in een wereld van huidverbetering en ontspanning, de basis van onze prachtige merken.
Natuurlijke producten mét krachtige ingrediënten en doeltreffend resultaat.

Niet alleen de conditie van jouw huid, maar ook jouw gezondheid, leefstijl en mindset zullen veranderen.
Een gezonde huid komt immers grotendeels van binnenuit. Bij Flow bieden wij geen standaard behandelingen
aan, maar altijd afgestemd op jouw (huid)wensen.

Nieuwsgierig?
Plan een GRATIS intake en maak kennis met jouw huidspecialist.

Liefs, Kim

 

Gratis intake

 

“Healthy skin needs commitment, not a miracle.”

Gun jezelf die behandeling en geniet van onze aandacht die jou nog mooier maakt.

– Kim

HUIDBEHANDELINGEN VOOR IEDEREEN

Flow Skincare opende in 2018 haar deuren in een garage, februari 2023 verhuisde wij naar een winkelpand in Didam. Al vanaf de eerste dag stemmen wij iedere behandeling af op jouw huidwensen én -conditie. Dat is onze kracht! Huidverbetering en ontspanning komen samen in al onze behandelingen. Een unieke beleving, waar jij even tijd kunt maken voor jezelf en jouw huid.

WIJ ZIEN JOU

Een gezonde huid komt grotendeels van binnenuit. Wij vinden het daarom onwijs belangrijk ook jou als persoon te leren kennen. Wat doe jij in het dagelijks leven, heb je een gezin of een drukke baan? Al deze onderdeel kunnen ook invloed hebben op de conditie van jouw huid.

SAMEN NAAR EEN GEZONDE HUID

Huidverbetering is een proces, niet van de ene op de andere dag te realiseren. De combinatie van behandeling in onze salon, producten voor thuisgebruik én het aanpassen van jouw lifestyle versterken het resultaat. Wij kunnen niet toveren, maar zullen jou ondersteunen in deze zoektocht naar een gezonde en stralende huid.

Niet iedereen wordt geboren met een mooie huid, daar ben ik mij zeker van bewust. Ik kan je alles vertellen over huidverzorging en onze behandelingen, maar daag jou ook zeker uit dit samen met mij te doen. Want samen kunnen we meer dan alleen.

EVEN BINNEN KIJKEN

Ons team

De kracht van persoonlijk contact en aanraking wordt vaak onderschat. Want hoe heerlijk is het .. Om even tijd voor jezelf te nemen en stralend weer naar buiten te gaan?
Wij dagen jou uit om samen met ons de uitdaging naar een gezonde huid aan te gaan en kijken uit naar jouw komst!

LIANNE

Allround schoonheidsspecialiste

KIM

Allround schoonheidsspecialiste en eigenaresse

QUINTY

Allround schoonheidsspecialiste in opleiding

Klanten vertellen ..

” Ik kwam bij Flow! omdat ik in mijn gezicht (rondom ogen) veel eczeem had. Hiervoor ben ik al bij veel artsen geweest en kwam ik steeds met een hormoonzalf thuis. Dit werkte wel even, maar het kwam ook snel weer terug. Bij Flow! kreeg ik erg waardevolle tips en onderging behandelingen, waardoor mijn huid onwijs opknapte.

Ik zou Flow huidverbetering dan ook zeker aanraden. Zij denken altijd met je mee als het gaat om huidproblemen. Ook ontvang ik regelmatig de laatste nieuwtjes per mail en als Kim dan denkt dat dit bij mij past, stuurt zij mij apart nog een berichtje. Dit geeft het gevoel dat je echt gehoord en gezien wordt door je schoonheidsspecialiste. ”

Jara, 24 jaar

” Ik kwam binnen met problemen gerelateerd aan mijn eczeem. Dankzij de behandelingen, producten en het advies van Kim en Lianne kan ik zeggen dat het enorm is verbeterd. Ik zou niet weten wat ik nog zonder zou moeten! Absolute aanrader! ”

Lisa, 36 jaar

” Ik kwam voor het eerst bij Flow! en voelde rust, ontspanning en vakkennis. Er werd naar mijn huid gekeken met een analyse en daar werd de behandeling op aangepast. Het valt me op dat mijn huid minder droog is en frisser oogt. Ik heb meer kleur in mijn gezicht en gebruik zelfs geen foundation meer.
Ik kan Flow aanraden voor je huid maar ook zeker voor een momentje voor jezelf. Dat verdient toch iedereen! ”

Marloes, 37

” Mijn huidprobleem was een droge, gevoelige huid én het preventief tegengaan van huidveroudering. Door de juiste combinatie van behandelingen en producten van IK Skin Perfection zie ik fantastische resultaten. Ik heb geen last meer van een droge gevoelige huid. Mijn gezicht heeft zelfs een rustige, gladde uitstraling. En mijn huid reageert super goed op de producten.

Ik ben erg goed geholpen bij Flow. De huidspecialisten leggen alles rustig en duidelijk uit. Zij zijn erg vriendelijk en komen betrouwbaar over. De gezichts-behandelingen worden professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Fantastisch! ”

Bram, 26

Let’s connect