“Healthy skin needs commitment, not a miracle.”

Flow Skincare

Als jij ‘s morgens in de spiegel kijkt, zie je niet die mooie, stralende huid die je hoopt te zien, maar alleen jouw onrustige huid. Je wordt er ondertussen zo verdietig en moedeloos van. Je wilt zo graag een gezonde huid, maar ..

Jouw huid wordt steeds sneller rood en reageert extraam gevoelig, op soms iets heel kleins. Je hebt géén idee waar je moet beginnen met jouw zoektocht. Je hebt al zo veel producten en behandelingen geprobeerd, maar het probleem lijkt alleen maar erger te worden. Jouw grootste wens in een gezonde en stralende huid, iedere dag! Je bent helemaal klaar met die onzekerheid, roodheid, schilfers en pijnlijke huid en bereid hiermee aan de slag te gaan.

Meer over ons

Behandelingen

Huidverbetering

Een gezonde en stralende huid, dat is jouw wens.

Huidverzorging

Iedere behandeling is uniek, afgestemd op jouw wensen.

Ontspanning

Gun jezelf een moment van ontspanning

Niets doen is geen optie meer!

Waarom kiezen voor Flow?

Jouw huid zal alsmaar gevoeliger en roder worden, waardoor zelfs een kleine trigger een nieuw probleem zou kunnen veroorzaken. Jouw wens?

  • Een stralende en gezonde huid zonder huidproblemen
  • Een boost voor je zelfvertrouwen!
  • Je bent op zoek naar dé oplossing en resultaat
  • Zelf heb je al veel geprobeerd, maar maar hoe zou het voor je zijn met iemand te werken die écht kijkt naar jouw huid en luistert naar je wensen? Iemand die de tijd voor je neemt en niet direct start met behandelingen. Want bij nieuwe producten op jouw kwetsbare huid, gaan bij jou alle alarmbellen rinkelen.

Met de producten én behandelingen van IK Skin Perfection kiezen wij voor huidvriendelijke, 100% natuurlijke, cosmeceuticals. Huidverbeterende producten die de gezondheid van jouw écht zullen verbeteren.

Klanten zeggen..

” Ik kwam bij Flow! omdat ik in mijn gezicht (rondom ogen) veel eczeem had. Hiervoor ben ik al bij veel artsen geweest en kwam ik steeds met een hormoonzalf thuis. Dit werkte wel even, maar het kwam ook snel weer terug. Bij Flow! kreeg ik erg waardevolle tips en onderging behandelingen, waardoor mijn huid onwijs opknapte.

Ik zou Flow huidverbetering dan ook zeker aanraden. Zij denken altijd met je mee als het gaat om huidproblemen. Ook ontvang ik regelmatig de laatste nieuwtjes per mail en als Kim dan denkt dat dit bij mij past, stuurt zij mij apart nog een berichtje. Dit geeft het gevoel dat je echt gehoord en gezien wordt door je schoonheidsspecialiste. “

Jara, 24 jaar

” Ik kwam binnen met problemen gerelateerd aan mijn eczeem. Dankzij de behandelingen, producten en het advies van Kim en Lianne kan ik zeggen dat het enorm is verbeterd. Ik zou niet weten wat ik nog zonder zou moeten! Absolute aanrader! “

Lisa, 36 jaar

” Ik kwam voor het eerst bij Flow! en voelde rust, ontspanning en vakkennis. Er werd naar mijn huid gekeken met een analyse en daar werd de behandeling op aangepast. Het valt me op dat mijn huid minder droog is en frisser oogt. Ik heb meer kleur in mijn gezicht en gebruik zelfs geen foundation meer.
Ik kan Flow aanraden voor je huid maar ook zeker voor een momentje voor jezelf. Dat verdient toch iedereen! “

Marloes, 37

” Mijn huidprobleem was een droge, gevoelige huid én het preventief tegengaan van huidveroudering. Door de juiste combinatie van behandelingen en producten van IK Skin Perfection zie ik fantastische resultaten. Ik heb geen last meer van een droge gevoelige huid. Mijn gezicht heeft zelfs een rustige, gladde uitstraling. En mijn huid reageert super goed op de producten.

Ik ben erg goed geholpen bij Flow. De huidspecialisten leggen alles rustig en duidelijk uit. Zij zijn erg vriendelijk en komen betrouwbaar over. De gezichts-behandelingen worden professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Fantastisch! “

Bram, 26

Team

Kim Snapper

Eigenaresse
Allround huidspecialist
DermaPen Expert

Lianne Kettelarij

Allround huidspecialist
Masseuse

Quinty Evers

Huidspecialist i.o.

Vragen?